Download e-book for iPad: Andy på eventyr (Danish Edition) by Karin Hjorth

By Karin Hjorth

I billede og tekst kan du følge ællingen Andy på eventyr. Andy møder både grise og mus, giraffer og harer. Gennem smukke farverige tegninger følger vi en ælling, der er lidt mere nysgerrig finish mor and syntes om. Bogen henvender sig primært til børn i alderen 3-8 år.

Show description

Read or Download Andy på eventyr (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Bornholms Naturskole Grynebækken: og det der fulgte efter. - download pdf or read online

"Grynebækken" åbnede i 1986 med kraftig støtte fra den daværende Nexø kommune. Stedet blev etableret som et økologisk institut, hvor der blev sat fokus på økologisk land- og havebrug, specialvæksthuse, dyrkning af planter i vand (hydroponik), recirkulerede anlæg til produktion af fisk og planter (aquaponik), økologisk boligbyggeri samt grøn spildevandsrensning.

New PDF release: Personlig planlægning: - få mere ud af livet (Danish

Tiden er din vigtigste ressource. Den kan ikke erstattes. Hver dag eksisterer kun én gang. Enten bruger du den godt, eller også bruger du den ikke godt. Et godt liv er et liv, hvor guy udnytter tiden effektivt. Det er et liv med udfordringer, opgaver, mening, sorger og glæder, had og kærlighed. For at få del i dette liv og få så meget af det som muligt, skal du lære at planlægge.

Read e-book online Lysets skygger (Danish Edition) PDF

14 noveller som illustrerer hvad mennesket tænker males ikke gør eller gør. I mørkets dybeste afkrog agerer vi på de erfaringer vi oplever, både gode som onde. De fleste mennesker skriver dem op som læringserfaring, males der er dem der reagerer på dem og det er netop disse grufuldheder der skildres i disse noveller.

Extra resources for Andy på eventyr (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Andy på eventyr (Danish Edition) by Karin Hjorth


by Ronald
4.1

Rated 4.53 of 5 – based on 4 votes